Hallo dromer,

Deze blogs gaan over OWN-it, zichtbaar worden, naar jezelf en in je onderneming.

Mijn ervaringen en de ervaringen van andere ondernemers. En natuurlijk veel tips.

Liefs Sandra

OWN-it blogs

HIER BEN IK!

door Sandra Busch

Dit ben ik!

Hi, ik ben Sandra

Deze meid wil jou graag  meenemen in jouw zichtbaarheid, want uit ervaring weet ik hoe moeilijk dat is. Ik houd er van het mooie in dingen te zien. Liever niet perfect, maar authentiek en uniek. Zo is ook mijn huis. Alles heeft een verhaal. Ik ben zoals ik mij voel. Hokjes zijn niets voor mij. Mijn verslaving is kaas. Ik ben een echte kaas-o-holic. Mijn missie: jou laten zien hoe mooi je bent en wat je te bieden hebt. Jouw personal brand in beeld en verhaal. Je eigen boek van ikke.

Weet jij wie jij bent?

Soms sluipt het er in. Je hebt het niet eens door.

Je doet dingen al zo lang op een bepaalde manier dat je bent gaan geloven dat het zo hoort. Dat het je max is. Dat het niet anders kan. Dat we onszelf niet opnieuw kunnen uitvinden of beter gezegd; kunnen omarmen wie we echt willen zijn.

En geloof me als ik zeg dat ik er een ster in ben geweest mijzelf dit wijs te maken. Ik bleef lekker hangen in mijn veilige wereldje. Want niet doen is ook niet falen toch? En dan is het toch heel bijzonder hoe de kosmos of hoe je het ook wilt noemen werkt. Want je gaat tegen jezelf in werken. Je doet wat jezelf hebt wijsgemaakt dat je bent, knalt tegen een muur en gaat heel stom nog harder proberen dat te zijn wat je hebt bedacht dat je maar moest zijn. Zo, lekkere tongbreker deze zin.

Ik heb mijzelf er mee uitgeput. Ik zat altijd op iemand te wachten tot ik toestemming kreeg het anders te mogen gaan doen. Ik realiseerde mij niet dat ik ook IEMAND ben. En dat het mocht van mij zelf. Dat de kracht in mijzelf ligt en nog belangrijker: DAT IK ER AL BEN!

En nee, daar bedoel ik niet mee dat alles nu perfect is of alles vanzelf gaat.

Ik bedoel ik alle tools al die tijd al in huis had. Maar ook dat jij alle tools al in huis hebt. Omdat het simpelweg gewoon dat is wat we zouden moeten zijn. Geloof me je onderbewustzijn heeft daar wel aan gewerkt. Je hebt het alleen weggestopt. Maar hier komt het spannende gedeelte, je moet er wel naar durven kijken. Het omarmen en er mee aan de slag gaan. En dat is iets wat ik afgelopen jaar heb gedaan. Weg met de excuses…. Aan de slag. Het mijzelf gunnen met mijzelf bezig te zijn. Te werken aan mijn aanbod. Mijn eigen START en BRAND en dan nu mijn LAUNCH. Vind ik het spannend? Ja, tuurlijk vind ik dat. Maar ik heb deze droom al jaren. Ik wil jou door beeld laten zien wie jij bent, jouw verhaal vertellen. Jouw personal brand. Ik word daar zo gelukkig van.

Omdat ik weet hoe spannend dat kan zijn, heb ik superplan bedacht hoe jij zichtbaar kan zijn op een heel fijne en mooie manier. Maar ik kan dan natuurlijk niet achterblijven in mijn eigen zichtbaarheid. Het was zeker een waardevolle tijd om even in de schaduw te staan. Het heeft mij heel veel gegeven. En het was ook echt even heel nodig. Maar hier ben ik dan: This is me. De komende tijd zal ik steeds zichtbaarder worden. Maar ik heb er zin aan. Zin om mooie mensen voor mijn camera te zien. Zin om verhalen te vertellen. 

Mijn nieuwste blog

HIER BEN IK!

Gewoon omdat het kan… OWN-it. Echt
Soms sluipt het er in. Je hebt het niet eens door.
Je doet dingen al zo lang op een bepaalde manier dat je bent gaan geloven dat het zo hoort. Dat het je max is. Dat het niet anders kan. Dat we onszelf niet opnieuw kunnen uitvinden of beter gezegd; kunnen omarmen wie we echt willen zijn.

Nu tijdelijk gratis toegang tot mijn minicursus

START-BRAND-LAUNCH 

In 4 stappen naar jouw Personal Brand

STAP 1: IDENTITEIT

Jouw unieke persoonlijkheid in beeld brengen,  zelfbeeld, mindset & jouw visie en missie.

STAP 2: INSPIREER/ INZICHT

Jouw persoonlijke branding, ideale klant n visiestrategie.

FASE 3: ILLUSTREER

Jouw verhaal in beeld, de contentkalender, beeldportfolio en het voorbereiden van jouw professionele shoot.

STAP 4: IMPACT

Jouw kleding, make-up, powerposes en licht.

 

ALS JIJ NIET ZELF JOUW BRAND BEPAALD, ZULLEN ANDEREN DAT VOOR JOUW DOEN

All Rights Reserved
Copyright © 2018 Sandra Busch inc.

(web)Design, text & Photography Sandra Busch

SITE MAP

MIJN WERK