SOULBRAND FOTO NETWERKMIXER

Ontmoet andere ondernemers, Krijg prachtige foto's . Wordt zichtbaar!
 

WAT IS JOUW VERHAAL?

Bij jouw zichtbaarheid horen natuurlijk ook foto’s die jouw verhaal vertellen. Maar je bent nog niet zolang bezig. Weet nog niet goed wat je verhaal is, maar je wilt jouw wel vast kunnen laten zien. Dan heb ik de oplossing voor jou. Op een locatie ergens in Nederland organiseren wij netwerkdagen. Samen met minimaal 5 en maximaal 10 ondernemende vrouwen gaan we op pad. Je leert over wat belangrijk is in je zichtbaarheid.

Je leert andere ondernemers kennen en samen werk je aan je beeldportfolio. Beelden van jou in verschillende settingen, maar ook die nodige foto’s met een groepsdynamiek. Elke netwerkmixer heeft een ander thema. Hiervoor werk ik samen met een groep ondernemers die jou mee zullen nemen in hun ervaring, waardoor je naast foto’s ook nog veel waardevolle informatie krijgt voor jouw onderneming.

Een win-win situatie dus.

GRATIS BRAINSTORM PERSONAL BRANDING

Goed voorbereiden? Download mijn gratis brainstorm. Zo leer jij alvast welke foto’s belangrijk zijn voor jouw marketing en waar je aan kan denken.

HOE GAAN WE AAN HET WERK

1

Intro Soulbrand Visiestrategie™

 • Template voor het maken van jouw eigen visiebord
 • Intro “Zichtbaar op Social Media”
 • Brainstorm voor je eigen beeldbank

  2

  Netwerken

  Je ontmoet andere ondernemers. Deel ervaringen met elkaar, connect en ondersteun elkaar bij het maken van jullie foto’s.

  3

  Jij in beeld

  Je eerste beelden om aan de buitenwereld te laten zien. Foto’s die jou laten zien in 4 verschillende solosettingen. En heel belangrijk setting 5: Een setting waar jullie figureren in elkaars foto waardoor je foto’s kan laten zien

  4

  Thema 

  Elke netwerkmixer heeft een ander thema. Hiervoor werk ik samen met een groep ondernemers die jou mee zullen nemen in hun ervaring, waardoor je naast foto’s ook nog veel waardevolle informatie krijgt voor jouw onderneming

   

  5

  Lunch

  Een heerlijke lunch op gezellige locatie  

  Jij hebt een passie om het mooiste in de mens naar boven te brengen. Je hebt mij geholpen mijn grenzen te verleggen door op een positieve manier op mij in te spelen. De echte ik te laten zien in beeld.

  Nu een jaar later merk ik dat het mij veel heeft gebracht. Ik durf dichter bij mij zelf te blijven en kijk op een heel andere manier naar mij zelf.  

  Karin Boekhold

  ALS JIJ NIET ZELF JOUW BRAND BEPAALD, ZULLEN ANDEREN DAT VOOR JOUW DOEN

  All Rights Reserved
  Copyright © 2018 Sandra Busch inc.

  (web)Design, text & Photography Sandra Busch

  SITE MAP

  MIJN WERK