Ik ga het avontuur aan met 10 ambiteuze ondernemers!

OWN-it WORDT ZICHTBAAR!

OWN-it

Wordt

Zichtbaar

Ik ga het avontuur aan met 10 ambitieuze ondernemers!

“Het lukt me maar niet om

zichtbaar te zijn.”

BEN JIJ DIE ONDERNEMER EN HERKEN JE DIT?

“Hoe wordt ik zichtbaar?” Komt jouw die vraag bekend voor? Hoe vaak stel je die aan jouzelf. Je plaatst beeld, maar het heeft nooit het resultaat dat je hoopte. Je hebt het gevoel dat je geen stap verder komt. Je hoofd maakt overuren van hoe je nu weer zichtbaar moet worden

N

JE VOELT JE ONZEKER. JE WEET DAT JE HET KAN, MAAR OMDAT JE BEDRIJF NIET LEKKER LOOPT BEGIN JE STEEDS MEER AAN JEZELF TE TWIJFELEN.

N

NATUURLIJK WIL JE ZICHTBAAR ZIJN, MAAR HOE DAN?

N

JIJ IN BEELD, NEE HOOR, DAT DURF JE NIET. STRAKS DENKEN DE BUREN NOG DAT JE HEEL WAT BENT.

N

DIE CAMERA HOUD NIET VAN JOU. JIJ KOMT TOCH NOOIT GOED IN BEELD

N

JE VOELT JE ALLEEN IN JE PROCES ALS ONDERNEMER EN WOU DAT JE LEKKER EENS KON SPARREN.

N

JE ERVAART CONTINU DRUK EN ONRUST, WAARDOOR JE NOOIT ECHT LEKKER KUNT GENIETEN VAN HET MOMENT.

N

JE BENT HEEL ENTHOUSIAST OVER JE PLANNEN, MAAR JE WEET NIET WAAR JE MOET BEGINNEN

N

BRANDING... JE WEET NIET WAT DAT IS EN WAT DAT VOOR JE DOET.

“Als je zichtbaar wilt zijn in je onderneming zijn een paar foto’s maken niet genoeg. Durf jezelf met nieuwe ogen te bekijken zodat je weet wie je bent en waar je voor staat, en knal met jouw eigen unieke persoonlijkheid”

OWN-it

STAP IN JOUW KRACHT, OMARM WIE JE BENT EN ZET JE ZELF IN HET LICHT

 

WORDT ZICHTBAAR

GEWOON OMDAT JE HET WAARD BENT

 

N

Ik wil graag zichtbaar worden en niet meer onzeker zijn als ik in beeld kom.

N

Ik graag een Personal Brand hebben zodat ik mijn ondernemersleven makkelijker wordt.

N

Het wordt tijd dat iedereen mijn echte unieke ik ziet.

N

Ik wil graag mijn verhaal gaan vertellen vanuit mijn hart en in beeld.

N

Ik wil graag verbinding, want samen ben je sterker. Samen zorgen voor zichtbaarheid door challenges voor op je Social Media.

N

Ik wil graag een beeldportfolio hebben zodat ik continue content heb voor mijn marketing.

N

Ik wil graag een visiestrategie hebben zodat ik weet hoe en wanneer ik beeld in kan zetten.

N

Ik wil graag comfortabel mijn pitch op video zodat mijn ideale klant ziet waar ik voor sta.

N

Ik wil wet graag hoe ik zelf beeld en visuals kan maken die past bij mijn branding zodat ik mijn beeldportfolio zelf kan vullen.

N

Ik wil graag leren hoe ik het best in beeld kom, hoe ik het beste kan staan en welke kleding mij het best staat.

“Zelfvertrouwen en weten wie je bent is de beste outfit, rock it en Own it”

“Zelfvertrouwen en weten wie je bent is de beste outfit, rock it en Own it”

Sandra was mijn ‘grootste geheim’ als het gaat om de kracht van mijn brand. Nu deel ik haar graag met iedereen die ook klaar is om de ‘spotlights’ te pakken om eigen ideeen en talenten de wereld in te brengen. Tuurlijk vond ik het ook best een beetje eng om zo zichtbaar te worden, maar Sandra heeft me daarin altijd enorm gesteund. Ik ben enorm onder de indruk van haar unieke visie, de sfeer die ze weet neer te zetten, haar creatieve ideeen, haar passie en het feit dat ze zichzelf altijd meer dan 100% inzet voor het eindresultaat. Als geen ander lukt het haar om jouw essentie te vangen en te weerspiegelen in jouw brand, dat is echt ontzettend knap!

Mae Belteyn

Leaderships Coach, www.ladyleaders.com & www.maebelteyn.com

Door Sandra heb ik stappen te durven nemen om zichtbaar te worden. Ja! durven te zeggen tegen het ondernemerschap en dat ik het in mij heb om mijn eigen lactatiepraktijk te hebben. Hoewel mijn website natuurlijk dienstverlenend moest zijn, is het Sandra toch gelukt een stukje eigen identiteit er in mee te nemen. De fotografie was een ervaring die meer voor je doet dan het maken van foto’s :-) 

Mariska Winters

Lactatie Coach, www.mariskawinters.nl

Jij hebt een passie om het mooiste in de mens naar boven te brengen. Je hebt mij geholpen mijn grenzen te verleggen door op een positieve manier op mij in te spelen. De echte ik te laten zien in beeld. 

Nu een jaar later merk ik dat het mij veel heeft gebracht. Ik durf dichter bij mij zelf te blijven en kijk op een heel andere manier naar mij zelf.  

Karin Boekhold

Projectmanagement

Door haar enorme creativiteit, kennis en het enthousiasme, heeft Sandra mij in beeld kunnen brengen op een manier die helemaal bij mij past. Ze heeft mij overtuigd om ervoor te gaan en het vervolgens meteen geholpen om het om te zetten. Ik ben trots en blij met het resultaat en durf mijzelf nu online te laten zien. Dank je wel, Sandra!

Cathelijne Grobbee

NLP COACH, www.BeYourslf.nl & www.nlpopfrisprogramma.nl

“Ik in beeld?!? Dat durf ik echt niet hoor… Are you freaking kidding me?”

Ja, vandaag is de dag. Je weet het zeker. Je gaat wat plaatsen op social media. Vol goede moed spring je uit bed, trekt je leukste kleren en maakt een selfie. En nog een, en nog een. En nog een. Eigenlijk ben je niet tevreden. Maar goed, uiteindelijk heb je je selfie. Je gaat hem straks plaatsen. Echt. Maar na een paar uur heb je hem nog niet geplaatst. En een dag later eigenlijk ook niet. Ach ja, je was eigenlijk toch al niet zo tevreden met het beeld. Je doet morgen wel een nieuwe poging. Herken je dat?

Als je een onderneming hebt in deze tijd dan kan je eigenlijk niet zonder social media. Maar net zo leuk als we het vinden, het benauwd ons eigenlijk net zo. Want aan de ene kant willen we eigenlijk wel graag in beeld en vinden we die selfies in een gezellige groepsverband niet zo heel erg.  Aan de andere kant vinden we in beeld komen ook rete spannend. Want wat zullen ze wel niet van jouw zeggen of vinden. En wat vinden we van ons zelf.

Eigenlijk is dat laatste het belangrijkste struikelblok. Want we vinden vooral veel van ons zelf. We moeten ook veel van ons zelf.

Naar jezelf kijken is spannend. Allerlei onzekerheden komen er dan naar boven. Dingen die je niet wilt voelen. Bij bijna iedereen die voor mijn lens verschijnt is dat wel het geval. Die grote lens wordt op jou gericht en opeens komen er allerlei emoties naar boven. Over hoe je er uit ziet, of je het wel goed doet, over wat je moet doen. En alles wordt vastgelegd. Je bent overgeleverd aan wat en hoe ik jou in beeld breng. Nou ben ik fotograaf. Dus mag je van mij verwachten dat ik jou mooi neerzet. Gelukkig lukt mij dat ook prima. Ik vind het echt mijn missie jou te laten ontspannen en het mooiste in jou naar boven te halen.

Maar zal ik je eens wat verklappen. Je hebt niets aan deze foto’s. Echt niet. Zelfs niet als je er op je op je mooist op staat. Ja, tuurlijk geeft het je even een super fijn gevoel. Je plaatst ze heel blij op je sociale media. Je hele vriendenkring en familie verteld je dat je er prachtig uit ziet.

Of laat ik het zo stellen. Je hebt er niets aan als je niet weet wie jij bent en waar je voor staat. Wat jouw verhaal is op dit beeld. Dan is die mooie foto gewoon een mooie foto en heb je elke een nieuwe shot nog om je goed te kunnen voelen. Het begint namelijk eerst met zichtbaar worden naar jezelf. Dat is belangrijk voor elk aspect in je leven.

Maar als jij als ondernemer aan de slag wilt is dat zelfs cruciaal. Want dan wil jij aan jouw ideale klant kunnen laten zien waarom jij de persoon bent waar ze moeten zijn.

Jouw personal brand noemen we dat.  Het leuke is dat iedereen een personal brand  heeft. Of je er nu over na hebt gedacht of niet. Want jouw personal brand is de innerlijke jij, jouw vingerafdruk, dat wat jouw uniek maakt. Elke ervaring, vaardigheid, talentent, persoonlijke ken merken dragen daar aan bij. Maar om te kunnen bloeien is het belangrijk dat je hier gebruik van gaat maken. En dan heb je zoveel tools dat je zichtbaar kan zijn vanaf de start. 

Ik heb ontdekt dat dit is waar ik voor wil staan. Dus als je met mij werkt is hier veel aandacht voor. De stiekeme levenskunstenaar in mij wil dat het liefst. Dat jij straalt en jij bent wie jij echt kan zijn. Dus OWN it van start – brand naar launch. Van jouzelf en jouw onderneming.

Laten we het samen doen. 

YOU CAN DO ANYTHING, IF YOU TRY TO STOP TO DO EVERYTHING

10 deelnemers, 4 maand, een uniek traject 

Dit programma gaat over jou. En wie jij bent en waar jij voor wilt staan. Over in beeld komen. Je eigen Boek van Ikke maken, jouw eigen Personal Brand. Een spannende reis. Want naar jezelf kijken is zo makkelijk nog niet.

Ik ben er van overtuigd dat je zichtbaar kan zijn door een goede

START-BRAND-LAUNCH

Een andere volgorde is er eigenlijk niet. Dat heb ik zelf ook door vallen en opstaan geleerd. Als je geen aandacht geeft aan die start en jezelf echt goed leert kennen…. dan is het ondernemerschap heel zwaar. Ik heb daarom een bijzonder traject bedacht om je daar bij te helpen. Waar we het in verbinding samen gaan oppakken. Met 10 mensen. Meer niet. Want je gaat veel krijgen, want ik trek alles uit de kast omdat het een pilot is. Dus ook mijn designtalenten. Ik vind het belangrijk dat er ruimte en aandacht is voor elke deelnemer.

Ik heb er zin in!

 

 

Wat gaan we doen?

Kick-off gesprek + 4 LIVE dagen hier in de studio of op locatie

Een online programma in 4 fases en meerdere modules to OWN-it en jouw persoonlijke branding 

Maximaal 10 deelnemers zodat er genoeg aandacht is voor iedereen. 

Verbinding met jouw medeondernemers, samen zorgen voor zichtbaarheid en elkaars extra’s in foto’s waar nodig. 

Toegang tot de OWN-it facebookgroep met active challenges, interactieve Q&A’s en accountability

Werken aan beeldbank, video’s & jouw eigen magazine. Gebruik maken van de beeldbank

Wat gaan we doen?

Kick-off gesprek + 4 LIVE dagen hier in de studio of op locatie

Een online programma in 4 fases en meerdere modules to OWN-it en jouw persoonlijke branding 

Maximaal 10 deelnemers zodat er genoeg aandacht is voor iedereen. 

Verbinding met jouw medeondernemers, samen zorgen voor zichtbaarheid en elkaars extra’s in foto’s waar nodig. 

Toegang tot de OWN-it facebookgroep met active challenges, interactieve Q&A’s en accountability

Werken aan beeldbank, video’s & jouw eigen magazine. Gebruik maken van de beeldbank

Opbouw programma

 

FASE 1: INTRO

In deze fase heb jij een KICK-OFF  gesprek met mij om kennis te maken en om in beeld te brengen waar jij nu staat. Je krijgt toegang tot de MEMBERSOMGEVING waar je alvast gebruik kan maken van MIJN BEELDBANK en het OPSTART PROGRAMMA zodat je je alvast kan voorbereiden op wat komen gaat.  En natuurlijk krijg je toegang tot de besloten Facebookgroepen. 

FASE 2: IDENTITEIT

In deze fase van het online programma gaan we jouw unieke persoonlijkheid in beeld brengen. Hier hebben we het uitgebreid hebben onder andere over ZELFBEELD, MINDSET & JOUW VISIE EN MISSIE. Ook zijn er verschillende Social Media Challenges voor jouw zichtbaarheid.

FASE 3: INSPIREER/ INZICHT

In deze fase gaan we wie jij bent om zetten in een PERSOONLIJKE BRANDING. We onderzoeken JOUW IDEALE KLANT en gaan we een VISIESTRATEGIE maken. Natuurlijk zijn er ook weer de nodige Social Media challenges voor jouw zichtbaarheid.

FASE 4: ILLUSTREER

In deze fase gaan we dieper in op jouw verhaal. Wat is JOUW VERHAAL en WELK BEELD hoort daarbij. We gaan leren hoe je de CONTENTKALENDER in kan zetten en hoe je JOUW PROFESSIONELE shoots het beste voorbereid en waar je aan moet denken. En natuurlijk zijn er in deze fase weer de nodige Social Media Challenges. 

FASE 5: IMPACT

In het opstartprogramma hebben de basis van JOUW KLEDING en MAKE-UP al besproken. Nu gaan we hier dieper op in. Wat past nu goed bij jou en jouw branding.

Door het hele programma is er aandacht geweest voor POWERPOSES. We gaan hier in deze fase nog wat dieper op in zodat jij straks net even dat extra’s hebt bij je professionele shoots.

Opbouw programma

FASE 1: INTRO

In deze fase heb jij een KICK-OFF  gesprek met mij om kennis te maken en om in beeld te brengen waar jij nu staat. Je krijgt toegang tot de MEMBERSOMGEVING waar je alvast gebruik kan maken van MIJN BEELDBANK en het OPSTART PROGRAMMA zodat je je alvast kan voorbereiden op wat komen gaat.  En natuurlijk krijg je toegang tot de besloten Facebookgroepen. 

FASE 2: IDENTITEIT

In deze fase van het online programma gaan we jouw unieke persoonlijkheid in beeld brengen. Hier hebben we het uitgebreid hebben onder andere over ZELFBEELD, MINDSET & JOUW VISIE EN MISSIE. Ook zijn er verschillende Social Media Challenges voor jouw zichtbaarheid.

FASE 3: INSPIREER/ INZICHT

In deze fase gaan we wie jij bent om zetten in een PERSOONLIJKE BRANDING. We onderzoeken JOUW IDEALE KLANT en gaan we een VISIESTRATEGIE maken. Natuurlijk zijn er ook weer de nodige Social Media challenges voor jouw zichtbaarheid.

FASE 4: ILLUSTREER

In deze fase gaan we dieper in op jouw verhaal. Wat is JOUW VERHAAL en WELK BEELD hoort daarbij. We gaan leren hoe je de CONTENTKALENDER in kan zetten en hoe je JOUW PROFESSIONELE shoots het beste voorbereid en waar je aan moet denken. En natuurlijk zijn er in deze fase weer de nodige Social Media Challenges. 

FASE 5: IMPACT

In het opstartprogramma hebben de basis van JOUW KLEDING en MAKE-UP al besproken. Nu gaan we hier dieper op in. Wat past nu goed bij jou en jouw branding.

Door het hele programma is er aandacht geweest voor POWERPOSES. We gaan hier in deze fase nog wat dieper op in zodat jij straks net even dat extra’s hebt bij je professionele shoots.

LIVE DAG 1:  WIE BEN JIJ

We gaan kennis met elkaar. Want de bedoeling is dat wij elkaar gaan versterken. Ik neem jullie mee wat wij gaan doen in het programma en hoe we ZICHTBAAR gaan zijn vanaf de start. Dit betekend dus ook dat jij zelf gaat leren hoe je beeld maakt. Je staat deze dag zowel voor als achter de camera zodat je comfortabel leert worden met in beeld komen. 

JIJ IN BEELD:  headshots en een heel bijzonder beeld dat je in kan zetten in jouw zichtbaarheid. 

En niet te vergeten: een heerlijke lunch zodat jij kan netwerken met jouw mededeelnemers. 

 

LIVE DAG 2: JIJ IN JE KRACHT

Op deze tweede live dag gaat het over kracht. De persoon die diep in jou zit. Wij besteden aandacht aan zien en gezien worden. Je leert anders kijken naar beeld. 

JIJ IN BEELD:  Jij in je KRACHTPOSE. Jouw essentie. Voorbeelden kan je hier vinden.

Natuurlijk is er ook weer een heerlijke lunch. 

 

LIVE DAG 3: JOUW PITCH

IN BEELD: jouw video.

 In deze pitch vertel je over jouwzelf en waarom jij de to-go person bent voor jou ideale klant.  Een PROFESSIONELE VIDEO die je super kan in zetten in je marketing en jou leert om te praten voor de camera. En omdat jij al gewerkt hebt aan jouw verhaal zal je zien dat dit makkelijker gaat dan dat je denkt.

LIVE DAG 4: JOUW PERSONAL BRAND SHOOT

Daar waar je je al deze tijd zo goed op hebt voorbereid: JOUW PERSONAL BRAND SHOOT.

Om er voor te zorgen dat je volop beeldruimte hebt worden de groepen verdeeld over meerdere dagen. Op deze dag kom je in beeld aan de hand van jouw visieguide in verschillende settingen. Ook fungeren jullie als elkaars model in het gefingeerde gesprek dat je hebt met je klant en andersom.

LIVE DAG 1:  WIE BEN JIJ

We gaan kennis met elkaar. Want de bedoeling is dat wij elkaar gaan versterken. Ik neem jullie mee wat wij gaan doen in het programma en hoe we ZICHTBAAR gaan zijn vanaf de start. Dit betekend dus ook dat jij zelf gaat leren hoe je beeld maakt. Je staat deze dag zowel voor als achter de camera zodat je comfortabel leert worden met in beeld komen. 

JIJ IN BEELD:  headshots en een heel bijzonder beeld dat je in kan zetten in jouw zichtbaarheid. 

En niet te vergeten: een heerlijke lunch zodat jij kan netwerken met jouw mededeelnemers. 

 

LIVE DAG 2: JIJ IN JE KRACHT

Op deze tweede live dag gaat het over kracht. De persoon die diep in jou zit. Wij besteden aandacht aan zien en gezien worden. Je leert anders kijken naar beeld. 

JIJ IN BEELD:  Jij in je KRACHTPOSE. Jouw essentie. Voorbeelden kan je hier vinden.

Natuurlijk is er ook weer een heerlijke lunch. 

 

LIVE DAG 3: JOUW PITCH

IN BEELD: jouw video.

 In deze pitch vertel je over jouwzelf en waarom jij de to-go person bent voor jou ideale klant.  Een PROFESSIONELE VIDEO die je super kan in zetten in je marketing en jou leert om te praten voor de camera. En omdat jij al gewerkt hebt aan jouw verhaal zal je zien dat dit makkelijker gaat dan dat je denkt.

LIVE DAG 4: JOUW PERSONAL BRAND SHOOT

Daar waar je je al deze tijd zo goed op hebt voorbereid: JOUW PERSONAL BRAND SHOOT.

Om er voor te zorgen dat je volop beeldruimte hebt worden de groepen verdeeld over meerdere dagen. Op deze dag kom je in beeld aan de hand van jouw visieguide in verschillende settingen. Ook fungeren jullie als elkaars model in het gefingeerde gesprek dat je hebt met je klant en andersom.

Is dit het goede programma voor mij?

Hierboven staat natuurlijk al het nodige van wat je mag verwachten. Maar als je nog steeds twijfelt, lees dan eens het onderstaande goed door zodat je een goede beslissing kan maken

DIT IS ECHT IETS VOOR JOUW ALS JIJ:

IN JOUW KRACHT WILT STAAN EN ZICHTBAAR WILT WORDEN.

Je hoeft nog niet meteen te weten wat en hoe. Dat komt vanzelf in het programma. Maar je bent er wel klaar voor om zichtbaar te worden. Omdat je weet dat dit hoort bij het ondernemerschap en dingen voor elkaar krijgen. En gelukkig hoef je het niet alleen te doen. We doen het samen met elkaar. Zodat het net allemaal even wat minder spannend

JE ER KLAAR VOOR BENT TIJD VRIJ TE MAKEN OM ECHT AAN DE SLAG TE GAAN
 • Dit programma gaat over doen. Dit gaat niet over iets lezen en opdrachtjes maken wanneer je er zin aan hebt. Dit is het echte werk. je duikt namelijk diep in jouzelf om alle stukjes van jouw START-BRAND-LAUNCH naar boven te krijgen. En dat ga je ook doen samen met de andere deelnemers. Dus is het belangrijk dat je er ook de tijd voor vrij maakt. 

JE GRAAG WILT INVESTEREN IN JOUWZELF EN JOUW BEDRIJF
 • Als je niet de middelen hebt, dan moet creatief zijn. Maar het is wel belangrijk dat het je niet boven het hoofd uit groeit en je jezelf in de problemen brengt. Dat is namelijk geen goede start van jouw bedrijf. Wij werken met termijnbetalingen waardoor je het bedrag niet ineens hoeft te betalen. Je krijgt veel waar voor je geld. Want naast het online programma zijn er 4 live dagen. Aan het einde heb jij een persoonlijke branding incl een brandingmagazine, een beeldbank met foto’s en een pitchvideo. 

JE EEN NIEUWE ONDERNEMING START OF JE WILT JEZELF NAAR EEN HOGER LEVEL TILLEN.
 • Er zijn twee mogelijkheden, je wilt alles meteen vanaf de start goed doen of je komt er nu achter dat je stappen hebt overgeslagen waardoor je maar niet zichtbaar wordt op de goede manier. Dus reboot om verder te kunnen komen, gun je zelf die ruimte en je zal zien dat je sneller gaat.

DIT IS NIETS VOOR JOU ALS JIJ:

DENKT DAT ZICHTBAARHEID GEWOON EEN FOTO'S VAN JEZELF MAKEN IS EN DEZE OP JE WEBSITE TE ZETTEN
 • Dat is toch wel de grootste misvatting. Je hebt helemaal niets aan beeld als je niet jouw verhaal vertellen en het juiste gevoel afgeven. En dat is wat branding nu precies is…. het juiste gevoel afgeven zodat jouw ideale klant jou de to-go persoon vind. 

ER GEEN TIJD VOOR VRIJ KAN OF WILT MAKEN
 • Soms heb je andere prioriteiten. Dat kan gebeuren, soms gaan dingen voor. Als jou leven je tegenhoud om tijd en energie in het programma te steken dan ben je waarschijnlijk nog niet klaar om zichtbaar te zijn. Zorg dan dat je eerst er klaar voor bent. Soms is het overmacht, maar soms is het ook een kwestie van prioriteiten. En alleen jijzelf kan bepalen wanneer je er klaar voor bent. Geloof me, dat weet ik uit ervaring.

IN JOUW KRACHT WILT STAAN EN ZICHTBAAR WILT WORDEN.

Je hoeft nog niet meteen te weten wat en hoe. Dat komt vanzelf in het programma. Maar je bent er wel klaar voor om zichtbaar te worden. Omdat je weet dat dit hoort bij het ondernemerschap en dingen voor elkaar krijgen. En gelukkig hoef je het niet alleen te doen. We doen het samen met elkaar. Zodat het net allemaal even wat minder spannend

JE ER KLAAR VOOR BENT TIJD VRIJ TE MAKEN OM ECHT AAN DE SLAG TE GAAN
 • Dit programma gaat over doen. Dit gaat niet over iets lezen en opdrachtjes maken wanneer je er zin aan hebt. Dit is het echte werk. je duikt namelijk diep in jouzelf om alle stukjes van jouw START-BRAND-LAUNCH naar boven te krijgen. En dat ga je ook doen samen met de andere deelnemers. Dus is het belangrijk dat je er ook de tijd voor vrij maakt. 

JE GRAAG WILT INVESTEREN IN JOUZELF EN JOUW BEDRIJF
 • Als je niet de middelen hebt, dan moet creatief zijn. Maar het is wel belangrijk dat het je niet boven het hoofd uit groeit en je jezelf in de problemen brengt. Dat is namelijk geen goede start van jouw bedrijf. Wij werken met termijnbetalingen waardoor je het bedrag niet ineens hoeft te betalen. Je krijgt veel waar voor je geld. Want naast het online programma zijn er 4 live dagen. Aan het einde heb jij een persoonlijke branding incl een brandingmagazine, een beeldbank met foto’s en een pitchvideo. 

JE EEN NIEUWE ONDERNEMING START OF JE WILT JEZELF NAAR EEN HOGER LEVEL TILLEN.
 • Er zijn twee mogelijkheden, je wilt alles meteen vanaf de start goed doen of je komt er nu achter dat je stappen hebt overgeslagen waardoor je maar niet zichtbaar wordt op de goede manier. Dus reboot om verder te kunnen komen, gun je zelf die ruimte en je zal zien dat je sneller gaat.

DIT IS NIETS VOOR JOU ALS JIJ:

DENKT DAT ZICHTBAARHEID GEWOON EEN FOTO'S VAN JEZELF MAKEN IS EN DEZE OP JE WEBSITE TE ZETTEN
 • Dat is toch wel de grootste misvatting. Je hebt helemaal niets aan beeld als je niet jouw verhaal vertellen en het juiste gevoel afgeven. En dat is wat branding nu precies is…. het juiste gevoel afgeven zodat jouw ideale klant jou de to-go persoon vind. 

ER GEEN TIJD VOOR VRIJ KAN OF WILT MAKEN
 • Soms heb je andere prioriteiten. Dat kan gebeuren, soms gaan dingen voor. Als jou leven je tegenhoud om tijd en energie in het programma te steken dan ben je waarschijnlijk nog niet klaar om zichtbaar te zijn. Zorg dan dat je eerst er klaar voor bent. Soms is het overmacht, maar soms is het ook een kwestie van prioriteiten. En alleen jijzelf kan bepalen wanneer je er klaar voor bent. Geloof me, dat weet ik uit ervaring.

OWN-IT EN WORDT ZICHTBAAR

Wil jij je niet meer onzeker voelen voor de camera en weten hoe je goed in beeld komt. Wil je zichtbaar worden vanaf de start met jouw onderneming? Geef jezelf die boost zodat jij in 2020 zichtbaar bent

SAMEN STERK, SAMEN ZICHTBAAR

 • Een uitgebreid online programma in 5 fases opgedeeld in verschillende modules
 • Verbinding en accountability door samen te werken met andere bezielde ondernemers
 • Werken aan jouw personal brand
 • Weten wie jij bent, waar je voor staat en wie jouw ideale klant is
 • Weten hoe jij je goed kan voorbereiden.
 • Zichtbaar vanaf de start
 • Weten wat je jij het beste kan dragen en hoe make-up werkt in beeld
 • Een visiestrategie die voor jou werkt
 • Leren hoe je zelf beeld maakt
 • 24/7 toegang tot het programma en alle video’s
 • Toegang tot de facebookgroepen voor support, verbinding en uitdagingen
 • Gebruik maken van mijn uitgebreide beeldbank zodat je nog meer content kan plaatsen

AAN HET EIND HEB JIJ:

 • Vier livedagen met foto- en videoshoots
 • Een netwerk door elkaar te ondersteunen
 • Je hebt een personal brand zodat jouw ondernemersweg een stuk makkelijker wordt
 • Je hebt een contentkalender samengesteld zodat jij weet wanneer je wat kan plaatsen
 • Je ontvangt een aantal super lay-outs zodat jij snel aan de slag kan op jouw social media
 • Je hebt foto’s die jouw verhaal vertellen
 • Je hebt straks je eigen beeldportfolio
 • Je hebt een pitchvideo die je in kan zetten in jouw marketing
 • Je krijg jouw Eigen Personal Brand Magazine zodat je een naslagwerk hebt voor jouw branding

VEEL GESTELDE VRAGEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik heb nog geen onderneming of ben nog aan het begin, kan ik al wel vast starten?

Ja, eigenlijk is dat zelfs de beste positie op te beginnen. Want dan begin je echt op de goede manier. Je leert namelijk eerst wat jezelf wilt en kan. En wie jij bent en waar je voor staat. Dus zelfs als je er nog niet helemaal uit bent kan je starten. Het enige wat je nodig hebt is een talent en weten wat jouw uniek maakt en zelfs als je dat nog niet duidelijk hebt… dat halen we er wel uit. Don’t worry, iedereen wordt geboren met een missie :-)

MEER INFO

Is dit de goede tijd voor mij?

Als ik eerijk ben is elk moment het juiste moment als het aankomt op groei en te agan leven naar alles wat je in hebt. Je bent er eigenlijk al. Ook al ben je je daar niet altijd van bewust. Je hebt alle tools in je. Het is aan jou wanneer je deze in beeld gaat brengen. Zo als jij nu zichtbaar wilt zijn er voor wil gaan dan is dit het juiste moment. Je zal zien dat de kosmos je dan de juiste tools geeft dit ook te kunnen doen. Ja daar is lef voor nodig. Maar daarom doen we het ook samen. Net even dat steuntje in je rug. 

Ik heb al een bedrijf. Is dit dan wel het juiste programma voor mij?

Ja, helemaal als je nog issues hebt in je zichtbaarheid hebt. Misschien heb je al een branding, maar past deze niet meer bij je, want je bent gegroeid en je wilt een stapje anders of vooruit. Je kan je persoonlijke brand finetunen of re-branden en weer gaan stralen in jouw zichtbaarheid met nieuw beeld en visie. 

Hoe ontvang je het programma?

Alles wat je nodig hebt vindt in onze membershipomgeving. Dat is dus gewoon een kwestie van inloggen op je computer, telefoon of tablet en je kan bij alles modules, video’s lessen, oefeningen etc. die bij het programma horen. Daarnaast mag je deelnemen aan 2 besloten facebookgroepen. Op een vindt je  ondernemers die net als jij bezig zijn met hun zichtbaarheid. De andere is speciaal voor jou en de deelnemers binnen jouw groep. In beide groepen kan vragen stellen, ervaringen delen, mee doen aan de challenges en gewoon fun hebben. En natuurlijk elkaar leren kennen. 

Hoelang kan ik bij het programma?

Je kan bij het programma zolang het in omloop is. Als het ge-update wordt of er worden lessen aan toegevoegd, fijn voor jou, want deze krijg je er dan gratis bij. Zo blijft het programma up-to-date en fris

Ik denk niet dat mijn partner het goed vind, wat moet ik doen?

Praat. Niet alleen met je partner, maar ook met familie en vrienden. Maar stop daar niet, want heel logisch willen jouw dierbaren jouw beschermen. Omdat weten wat je nu hebt, zullen ze niet zo gauw willen dat je veranderd. Want verandering is nieuw en onvoorspelbaar. Maar vraag ze eens: “Waar denk jij dat ik goed in ben”, “Wat denk je dat mijn talent is?” “Hoe maak ik een verandering in jullie leven?”, “Wat maakt mij anders dan andere mensen”. 

Praat dan met mensen die al ondernemers zijn. Vraag aan hen hoe ze zijn begonnen, waar hebben ze in geinvesteerd? Hoe dacht hun partner er over. En als je dit onderzoek hebt gedaan stap dan in eens in jouw kracht, haal een aantal keer diep adem en dan weet jij wel in jouw hart wat de beste beslissingen zijn voor jou en jouw dierbaren.

Wat als ik nog meer vragen heb?

Geen probleem Email sandra@idfotografie.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Zal ik wel of niet investeren

Ik denk dat dit wel een van de meeste gestelde vraag is die je regelmatig aan jezelf stelt of niet :-) Het is ook spannend. Vooral als je al niet zoveel budget meer hebt. Maar wij als ondernemers moeten eigenlijk wel een ding goed in ons achterhoofd houden, investeren is NIET geld verliezen. Eigenlijk is het het tegenovergestelde: investeringen zijn kansen om juist geld te verdienen. Je investeert in jouwzelf en jouw onderneming Ondernemers hebben ook een andere mindset. Ze weten dat als je nog niet de middelen hebben dat ze dit wel zullen vinden door creatief te denken. Het is het vinden van moed en creativiteit die je testen of je hebt in je hebt om ondernemer te zijn. Dat is ook niet voor iedereen en er is niets mis mee om een ander levensdoel te hebben als het toch niet wat voor je is.

Is er een geld terug garantie?

Ik heb een 7 dagen geen-vragen terug garantie. Gewoon alles wat je op dat moment hebt betaald. Als je denkt dat dit toch niet het juiste programma is dan mail je sandra@idfotografie.nl en laat het mij weten. 

Kan het ook op afbetaling?

Ja! Je kan het bedrag ook in 4 maandelijkse termijnen betalen.  

Zijn de kosten aftrekbaar

Zelf zie ik het als een investering in je leven en in je business. Deze vraag kent 2 antwoorden: 1. Je hebt (nog) geen bedrijf. Wanneer je deze alsnog gaat starten dan kun je dit zien als kosten in de aanloopfase. Het is goed om te weten dat er een regeling bestaat waardoor deze kosten (alsnog) aftrekbaar zijn.  2. Je hebt al een bedrijf. Boekhoudkundig kun je het factuurbedrag dan opgeven als kosten. Daarnaast is de BTW afhankelijk van jouw branche verrekenbaar. Meer info op de site van de Belastingdienst.

ALS JIJ NIET ZELF JOUW BRAND BEPAALD, ZULLEN ANDEREN DAT VOOR JOUW DOEN

All Rights Reserved
Copyright © 2018 Sandra Busch inc.

(web)Design, text & Photography Sandra Busch

SITE MAP

MIJN WERK