JIJ in beeld

personal BRAND

Zichtbaar ondernemen in brand en beeld

PERSONAL BRAND FOTOGRAFIE

Zichtbaar ondernemen in brand en beeld

OWN-it

STAP IN JOUW KRACHT, OMARM WIE JE BENT EN ZET JE ZELF IN HET LICHT

 

WORDT ZICHTBAAR

GEWOON OMDAT JE HET WAARD BENT

 

N

Ik wil graag zichtbaar worden en niet meer onzeker zijn als ik in beeld kom.

N

Ik graag een Personal Brand hebben zodat ik mijn ondernemersleven makkelijker wordt.

N

Het wordt tijd dat iedereen mijn echte unieke ik ziet.

N

Ik wil graag mijn verhaal gaan vertellen vanuit mijn hart en in beeld.

N

Ik wil graag een beeldportfolio hebben zodat ik continue content heb voor mijn marketing.

N

Ik wil graag een visiestrategie hebben zodat ik weet hoe en wanneer ik beeld in kan zetten.

N

Ik wil graag weten hoe ik zelf beeld en visuals kan maken die past bij mijn branding zodat ik mijn beeldportfolio zelf kan vullen.

N

Ik wil graag leren hoe ik het best in beeld kom, hoe ik het beste kan staan en welke kleding mij het best staat.

“Ik in beeld?!? Dat durf ik echt niet hoor… Are you freaking kidding me?”

Ja, vandaag is de dag. Je weet het zeker. Je gaat wat plaatsen op social media. Vol goede moed spring je uit bed, trekt je leukste kleren en maakt een selfie. En nog een, en nog een. En nog een. Eigenlijk ben je niet tevreden. Maar goed, uiteindelijk heb je je selfie. Je gaat hem straks plaatsen. Echt. Maar na een paar uur heb je hem nog niet geplaatst. En een dag later eigenlijk ook niet. Ach ja, je was eigenlijk toch al niet zo tevreden met het beeld. Je doet morgen wel een nieuwe poging. Herken je dat?

Als je een onderneming hebt in deze tijd dan kan je eigenlijk niet zonder social media. Maar net zo leuk als we het vinden, het benauwd ons eigenlijk net zo. Want aan de ene kant willen we eigenlijk wel graag in beeld en vinden we die selfies in een gezellige groepsverband niet zo heel erg.  Aan de andere kant vinden we in beeld komen ook rete spannend. Want wat zullen ze wel niet van jouw zeggen of vinden. En wat vinden we van ons zelf.

Eigenlijk is dat laatste het belangrijkste struikelblok. Want we vinden vooral veel van ons zelf. We moeten ook veel van ons zelf.

Naar jezelf kijken is spannend. Allerlei onzekerheden komen er dan naar boven. Dingen die je niet wilt voelen. Bij bijna iedereen die voor mijn lens verschijnt is dat wel het geval. Die grote lens wordt op jou gericht en opeens komen er allerlei emoties naar boven. Over hoe je er uit ziet, of je het wel goed doet, over wat je moet doen. En alles wordt vastgelegd. Je bent overgeleverd aan wat en hoe ik jou in beeld breng. Nou ben ik fotograaf. Dus mag je van mij verwachten dat ik jou mooi neerzet. Gelukkig lukt mij dat ook prima. Ik vind het echt mijn missie jou te laten ontspannen en het mooiste in jou naar boven te halen.

Maar zal ik je eens wat verklappen. Je hebt niets aan deze foto’s. Echt niet. Zelfs niet als je er op je op je mooist op staat. Ja, tuurlijk geeft het je even een super fijn gevoel. Je plaatst ze heel blij op je sociale media. Je hele vriendenkring en familie verteld je dat je er prachtig uit ziet.

Of laat ik het zo stellen. Je hebt er niets aan als je niet weet wie jij bent en waar je voor staat. Wat jouw verhaal is op dit beeld. Dan is die mooie foto gewoon een mooie foto en heb je elke een nieuwe shot nog om je goed te kunnen voelen. Het begint namelijk eerst met zichtbaar worden naar jezelf. Dat is belangrijk voor elk aspect in je leven.

Maar als jij als ondernemer aan de slag wilt is dat zelfs cruciaal. Want dan wil jij aan jouw ideale klant kunnen laten zien waarom jij de persoon bent waar ze moeten zijn.

Jouw personal brand noemen we dat.  Het leuke is dat iedereen een personal brand  heeft. Of je er nu over na hebt gedacht of niet. Want jouw personal brand is de innerlijke jij, jouw vingerafdruk, dat wat jouw uniek maakt. Elke ervaring, vaardigheid, talentent, persoonlijke ken merken dragen daar aan bij. Maar om te kunnen bloeien is het belangrijk dat je hier gebruik van gaat maken. En dan heb je zoveel tools dat je zichtbaar kan zijn vanaf de start. 

Ik heb ontdekt dat dit is waar ik voor wil staan. Dus als je met mij werkt is hier veel aandacht voor. De stiekeme levenskunstenaar in mij wil dat het liefst. Dat jij straalt en jij bent wie jij echt kan zijn. Dus OWN it van start – brand naar launch. Van jouwzelf en jouw onderneming.

Laten we het samen doen. 

YOU CAN DO ANYTHING, IF YOU TRY TO STOP TO DO EVERYTHING

“Ik wil zichtbaar ondernemen”

ZICHTBAAR ONDERNEMEN…..  nou makkelijk toch in deze tijd. Je plaatst je product en wat plaatjes op Social Media en klaar. De klanten komen van alle kanten op je af.

Dat zou geweldig zijn he Helaas werkt het niet zo. Als ondernemer kom je daar al snel achter. Als ondernemer moet je ze meenemen in jouw verhaal. Maar wat als jij jouw verhaal nog niet weet? Durf jij die confrontatie met je eigen zichtbaarheid wel aan? Weet jij wel wie je bent en waar je voor staat? En hoe breng je dat naar buiten dan?
Ik kan mij voorstellen dat het je nu al allemaal duizelt. Maar ik heb goed nieuws:

JE BENT ER AL!

Je hebt alle tools al in huis. Luister naar je echte zelf; en je kan groeien naar grote hoogtes. Want het brengt jou naar jouw unieke persoonlijkheid. En dat is waar de wereld op zit te wachten. Echtheid en uniekheid. Mensen willen graag weten wat ze aan jou hebben.
BIJ BRANDING DRAAIT HET OM WAT ZE OVER JE ZEGGEN ALS JE ER NIET BIJ BENT. WAT VOOR GEVOEL JE ZE GEEFT!

HOE GAAN WE AAN HET WERK

1

Kick Off gesprek

Neem contact met mij op en we bespreken jouw wensen en plannen de shoot. Jouw shoot wordt op maat gemaakt. Dus zorg dat je op tijd vast legt zodat je voldoende voorbereidingstijd hebt. (Liefst 3 maanden van te voren) 

2

OWN-it VISIESTRATEGIE

Visie strategie en shotlist opstellen gebaseerd op jouw branding. Je ontvangt van te voren werkdocumenten ter voorbereiding.

3

Strategiegesprek

Een voorbereidend gesprek via zoom of live om de shoot voor te bespreken. 

4

Fotoshootdag 

Geniet van een heerlijke fotoshoot. Wij gaan je ontzorgen, lekker lunchen en zorgen dat jij helemaal jezelf kan zijn en halen het beste in je naar boven. Dit vertalen we in geweldige foto’s die jouw verhaal vertellen. 

 

5

Deel jouw foto’s

Je ontvangt  foto’s die je meteen in kan zetten in je social media, website en marketing. Foto’s die jouw verhaal vertellen. 

Jij hebt een passie om het mooiste in de mens naar boven te brengen. Je hebt mij geholpen mijn grenzen te verleggen door op een positieve manier op mij in te spelen. De echte ik te laten zien in beeld.

Nu een jaar later merk ik dat het mij veel heeft gebracht. Ik durf dichter bij mij zelf te blijven en kijk op een heel andere manier naar mij zelf.  

Karin Boekhold

Praktisch

 

N

Locatieadvies; samen bedenken we wat de beste locatie zal zijn.

N

Meerdere kledingwissels. Je ontvangt hiervoor vooraf advies (incl. visagieadvies) omdat jouw kledingkeuze meespeelt in jouw branding.

N

Binnen 7-12 werkdagen kun je op een gepersonaliseerde website de foto’s uitkiezen. De gekozen foto's ontvang binnen 5 werkdagen na keuze..

N

De mogelijkheid om extra foto’s te bestellen. De kosten hiervan zijn 12,50 euro per beeld maar bestel meer dan 5 foto's dan ontvang je korting.

N

Twee maand toegang tot mijn eigen beeldportfolio om stockfoto's te downloaden voor social media

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW  reis en parkeervergoeding.
Heb jij andere wensen of ideeën? Een shoot op maat kan altijd. Een zoomafspraak is zo gemaakt en we komen dan samen zeker tot een mooi plan!

MAAR IK BEGIN NOG MAAR NET….

WAT IS JOUW VERHAAL?

Bij jouw zichtbaarheid horen natuurlijk ook foto’s die jouw verhaal vertellen. Maar je bent nog niet zolang bezig. Weet nog niet goed wat je verhaal is. Je hebt eigenlijk ook nog niet echt een beeld bij branding.

Dan heb ik de oplossing voor jou. De NETWERKMIXER. Samen met minimaal 5 en maximaal 10 ondernemende vrouwen gaan we aan de slag in mijn studio. Je krijgt toegang tot mijn start-brand-launch start up programma zodat je al een goed beeld krijgt wat branding voor jouw kan doen.

Je leert andere ondernemers kennen en gaan jouw eerste beelden schieten studiosamen werk je aan je beeldportfolio.

Een win-win situatie dus.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik heb nog geen onderneming of ben nog aan het begin, kan ik al wel vast starten?

Ja, eigenlijk is dat zelfs de beste positie op te beginnen. Want dan begin je echt op de goede manier. Je leert namelijk eerst wat jezelf wilt en kan. En wie jij bent en waar je voor staat. Dus zelfs als je er nog niet helemaal uit bent kan je starten. Het enige wat je nodig hebt is een talent en weten wat jouw uniek maakt en zelfs als je dat nog niet duidelijk hebt… dat halen we er wel uit. Don’t worry, iedereen wordt geboren met een missie :-)

Wat als ik al een branding heb en al weet wat ik wil.

Super. Dat betekend dat wij heel snel een plan hebben en aan de slag kunnen. Je kan snel door de lijsten en wie weet wat voor extra  ideeën je nog krijgt. Hoe meer je al weet en kan, hoe beter voorbereid en extra tijd om er een schepje boven op te doen.

Is dit de goede tijd voor mij?

Als ik eerijk ben is elk moment het juiste moment als het aankomt op groei en te agan leven naar alles wat je in hebt. Je bent er eigenlijk al. Ook al ben je je daar niet altijd van bewust. Je hebt alle tools in je. Het is aan jou wanneer je deze in beeld gaat brengen. Zo als jij nu zichtbaar wilt zijn er voor wil gaan dan is dit het juiste moment. Je zal zien dat de kosmos je dan de juiste tools geeft dit ook te kunnen doen. Ja daar is lef voor nodig. Maar daarom doen we het ook samen. Net even dat steuntje in je rug.

Wat als ik nog meer vragen heb?

Geen probleem Email sandra@idfotografie.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Zijn de kosten aftrekbaar?

Zelf zie ik het als een investering in je leven en in je business. Deze vraag kent 2 antwoorden: 1. Je hebt (nog) geen bedrijf. Wanneer je deze alsnog gaat starten dan kun je dit zien als kosten in de aanloopfase. Het is goed om te weten dat er een regeling bestaat waardoor deze kosten (alsnog) aftrekbaar zijn.  2. Je hebt al een bedrijf. Boekhoudkundig kun je het factuurbedrag dan opgeven als kosten. Daarnaast is de BTW afhankelijk van jouw branche verrekenbaar. Meer info op de site van de Belastingdienst.

Welke kleding zal ik aan doen?

Kleding is een onderdeel van jouw branding. In de voorbereiding besteden wij hier aandacht aan zodat je kleding aan kan die aansluiten bij de sfeer die je wilt uitstralen. 

Zorg jij voor de make-up?

Visagie zit bij mij niet standaard in het pakket omdat ik vind dat je zoveel dicht mogelijk bij jezelf moet blijven. Wel krijg je de nodige tips van te voren omdat het wel verstandig is je eigen make-up iets dikker aan te zetten. Mocht je wel visagie wensen; ik heb de nodige contacten in deze hoek. 

Op welke locaties werk jij?

Ik werk in heel Nederland, maar ook daarbuiten. 

Is naamsvermelding nodig?

Bij publicatie is naamsvermelding  inderdaad wenselijk. De foto’s mogen wel rechtenvrij voor al jouw uitingen worden ingezet. 

Ach nee, het regent op de shootdag en nu?

We houden het weer natuurlijk in de gaten en indien het slecht weer is wordt de shoot verschoven. 

Is het kennismakingsgesprek gratis?

Ja, deze is gratis :-) Belangrijk uitgangspunt voor mij is de klik. Op foto gaan is al spannend, dan is het wel belangrijk dat er wederzijds een goed gevoel is. 

ALS JIJ NIET ZELF JOUW BRAND BEPAALD, ZULLEN ANDEREN DAT VOOR JOUW DOEN

All Rights Reserved
Copyright © 2018 Sandra Busch inc.

(web)Design, text & Photography Sandra Busch

SITE MAP

MIJN WERK