OWN-it –

Zichtbaar vanaf de start

 

 

 

 

VERBINDING

Verbinding met jezelf. Maar ook het “samen ga kom je verder” principe. Bijna elke ondernemer kent het wel. Vooral in de opbouwfase. Het gevoel dat je wel een maatje kan gebruiken. Soms is het alleen even hardop uitspreken van je idee al voldoende om weer de focus te hebben. Daarom integreer ik dit in mijn aanbod. Het helpt om stappen te durven zetten.

 

ZICHTBAARHEID

Zichtbaar zijn is een van de grootste pijnpunten het ondernemerschap. Het is nog al wat. Met je billen bloot, je passie en dromen laten zien. Onzekerheden die bovendrijven…. ben ik al zover, wat wil ik laten zien, hoe laat ik het zien en wat zullen mensen wel niet denken.
Ik moet daarbij altijd denken aan een challenge die ik ooit deed van een bekende businesscoach. Aan de start van de sprint deze 1200 mensen heel enthousiast mee. Maar toen de vraag kwam; hoe zichtbaar ben jij en wat heb je daar aan gedaan bleef er nog maar 10% over.
Veel ondernemers wachten namelijk met zichtbaar worden tot alles perfect is of weten gewoon niet hoe ze zichtbaar moeten zijn. En dat is jammer.

.

STORYTELLING

Welk verhaal wil jij vertellen en wat wil je uitstralen. Een mooie gezegde is dat Branding is wat mensen over je bedrijf zeggen als je er niet bij bent, het gevoel wat ze je geeft. Ook dat is een stuk zichtbaarheid. Ik geloof er heilig in dat je zichtbaar kan zijn vanaf het begin. Ook al heb je nog niet product compleet. Laat jouw ideale klant alvast kennis maken met jou als persoon. Stap voor stap werken we daarna verder aan jouw complete verhaal.

“Ik wil zichtbaar ondernemen” 

ZICHTBAAR ONDERNEMEN…..  nou makkelijk toch in deze tijd. Je plaatst je product en wat plaatjes op Social Media en klaar. De klanten komen van alle kanten op je af.

Dat zou geweldig zijn he
Helaas werkt het niet zo. Als ondernemer kom je daar al snel achter. Als ondernemer moet je ze meenemen in jouw verhaal. Maar wat als jij jouw verhaal nog niet weet? Durf jij die confrontatie met je eigen zichtbaarheid wel aan? Weet jij wel wie je bent en waar je voor staat? En hoe breng je dat naar buiten dan?
Ik kan mij voorstellen dat het je nu al allemaal duizelt. Maar ik heb goed nieuws:

JE BENT ER AL!

Je hebt alle tools al in huis. Luister naar je echte zelf; en je kan groeien naar grote hoogtes. Want het brengt jou naar jouw unieke persoonlijkheid. En dat is waar de wereld op zit te wachten. Echtheid en uniekheid. Mensen willen graag weten wat ze aan jou hebben.

Bij branding draait het om wat ze over je zeggen als je er niet bij bent. Wat voor gevoel je ze geeft!

Ik ben Sandra Busch, een zichtbaarheid & businesscoach, branding fotograaf en (web)designer ondernemers die authenticiteit willen laten zien, hun zelfvertrouwen willen vergroten en zichzelf aan hun ideale klant willen laten zien als een brand waar ze zich mee kunnen identificeren.

 

Ik neem je graag mee in je Start – Brand en Launch. Belangrijke kernwoorden daarin voor mij zijn: Verbinding, Zichtbaarheid en Storytelling.

WAT KUNNEN WE SAMEN BEREIKEN?

Je bent geweldig in wat je doet, maar het bedrijf draaiende houden, dat is een gedeelte dat vaak voelt als extra baan ernaast!
En vaak is het al lastig om het eerste gedeelte bij te houden. Je start heel enthousiast en voor dat je het weet komt er veel op je af. 
Dat kan allemaal erg overweldigend zijn. Laten we dit samen aanpakken en zorgen dat jij zichtbaar wordt.

Kortom, in een korte tijd, heb jij je visie, missie, branding, geweldige foto’s & website en een grote launch naar je zichtbaarheid.

OVER MIJ

 Wanneer ik het over “zichtbaarheid” heb, dan bedoel ik niet alleen de mogelijkheid om te kunnen waarnemen met je ogen.

 Het gaat mij niet alleen om het maken van goede foto’s of het maken van een prachtig stijl en design concept voor het bouwen van je website.

 Het is ook de kracht van vooruitkijken. Nee, niet in een glazen bol. Maar het uitzetten van jouw route als soulgedreven ondernemer.  Dat geeft mij veel energie.

 LEES MEER

OVER MIJ

 Wanneer ik het over “zichtbaarheid” heb, dan bedoel ik niet alleen de mogelijkheid om te kunnen waarnemen met je ogen.

 Het gaat mij niet alleen om het maken van goede foto’s of het maken van een prachtig stijl en design concept voor het bouwen van je website.

 Het is ook de kracht van vooruitkijken. Nee, niet in een glazen bol. Maar het uitzetten van jouw route als soulgedreven ondernemer.  Dat geeft mij veel energie.

 LEES MEER

ALS JIJ NIET ZELF JOUW BRAND BEPAALD, ZULLEN ANDEREN DAT VOOR JOUW DOEN

All Rights Reserved
Copyright © 2018 Sandra Busch inc.

(web)Design, text & Photography Sandra Busch

SITE MAP

MIJN WERK