Moderne en makkelijk zelf te onderhouden  

Websites & Design

die laat zien waar jij voor staat, 

zodat jij kan focussen om jouw onderneming verder uit te bouwen, met jouw droomklant te werken en geld te verdienen. Daar dromen alle ondernemers van toch.

WANT JE WILT NIET DAT HET ALLEEN EEN HOBBY IS

 WAT KUNNEN WE SAMEN BEREIKEN?

Wanneer je de antwoorden hebt op vragen als je visie, missie, je ideale klant, wie bent en waar je voor staat, kan je dit gaan inzetten in je marketing.

Wanneer ons START BRAND LAUNCH  programma volgt, dan komt deze stap automatisch aan bod.

Maar misschien heb jij deze antwoorden al. En wil je dit graag omzetten naar een website en marketingmateriaal. 

Om jou goed van dienst te kunnen zijn bieden wij jou onze  ONDERNEMERSCHECK aan. Hierdoor weet je zeker dat je alle stappen hebt genomen om klaar te zijn voor je website.

Je website is namelijk een van de belangrijkste uitingen in je zichtbaarheid. Dan zou het heel jammer zijn als je website al snel niet meer up-to-date is, omdat je ondernemerspad (costumer journey) toch een andere is dan je eerst had gedacht.

Sandra was mijn ‘grootste geheim’ als het gaat om de kracht van mijn brand. Nu deel ik haar graag met iedereen die ook klaar is om de ‘spotlights’ te pakken om eigen ideeen en talenten de wereld in te brengen. Tuurlijk vond ik het ook best een beetje eng om zo zichtbaar te worden, maar Sandra heeft me daarin altijd enorm gesteund. Ik ben enorm onder de indruk van haar unieke visie, de sfeer die ze weet neer te zetten, haar creatieve ideeen, haar passie en het feit dat ze zichzelf altijd meer dan 100% inzet voor het eindresultaat. Als geen ander lukt het haar om jouw essentie te vangen en te weerspiegelen in jouw brand, dat is echt ontzettend knap!

Mae Belteyn

Leaderships Coach, www.ladyleaders.com & www.maebelteyn.com

Herken je dit?

N

Je wilt graag zichtbaar zijn in een design, maar loopt vast hoe dit er uit moet komen zien

N

Je hebt veel te vertellen, maar bent het overzicht kwijt wat waar moet komen te staan en in welke volgorde je het moet aanpakken.

N

Hoe zorg ik voor aantrekkelijke teksten en beeld.

 
N

Je hebt nog helemaal geen beelden en moet je nog uitzoeken wat jou uniek maakt en bij jouw branding past.

N

Je hebt gehoord van dingen als brand, content marketing, nieuwsbrieven, Facebook ads, blogging, funnels, membershipsites en SEO. Je weet dat het belangrijk is, waar weet niet waar je moet beginnen of wie je kan vertrouwen daar in.

N

Je raakt gefrustreerd van alle technische dingen op het gebied van websites. Het lijkt wel of er elke week een nieuwe update is.

 

Wat kan ik jou bieden?

N

Prachtige modern designs. Dit wordt op jouw persoon aangepast. Samen gaan we op zoek naar brand.

N

Samen kijken naar wie jouw ideale klant is, wat jouw uniek maakt.

N

De mogelijkheid zelf makkelijk aanpassingen en updates te doen!

N

Contactformulier

N

Een design dat ontworpen is klanten aan te trekken. Dit betekend dat we een e-mailmarketingtool integreren zoals mailchimp, ActiveCampaign etc.

N

Responsive: mobiel, tablet en desktop.Getest op alle moderne browsers, Chrome, Safari, Firefox)

N

Prachtig foto's! die jouw ideale klant aantrekken en jou weergeven zoals jij bent en jouw verhaal vertellen. Want wat is een website zonder goede foto's

N

Opzetten en design van jouw Social Media accounts en groepen

N

Opzetten en design Salespage, Funnel & je academy

N

Layouts en opmaak programma's, brochures & werkboeken, visitekaartjes, 3D afbeeldingen etc..

N

Het maken van een Golden Lead Magnet (Je freebee).

N

Online Marketing Sprint, zoals SEO, SEA, SSL certificaat en Social Media Marketing. Hiervoor werk ik samen met een specialist.

Door Sandra heb ik stappen te durven nemen om zichtbaar te worden. Ja! durven te zeggen tegen het ondernemerschap en dat ik het in mij heb om mijn eigen lactatiepraktijk te hebben. Hoewel mijn website natuurlijk dienstverlenend moest zijn, is het Sandra toch gelukt een stukje eigen identiteit er in mee te nemen. De fotografie was een ervaring die meer voor je doet dan het maken van foto’s :-) 
Mariska Winters

Lactatie Coach, www.mariskawinters.nl

Door haar enorme creativiteit, kennis en het enthousiasme, heeft Sandra mij in beeld kunnen brengen op een manier die helemaal bij mij past. Ze heeft mij overtuigd om ervoor te gaan en het vervolgens meteen geholpen om het om te zetten. Ik ben trots en blij met het resultaat en durf mijzelf nu online te laten zien. Dank je wel, Sandra!
Cathelijne Grobbee

NLP COACH, www.BeYourslf.nl & www.nlpopfrisprogramma.nl

ALS JIJ NIET ZELF JOUW BRAND BEPAALD, ZULLEN ANDEREN DAT VOOR JOUW DOEN

All Rights Reserved
Copyright © 2018 Sandra Busch inc.

(web)Design, text & Photography Sandra Busch

SITE MAP

MIJN WERK