WERK MET MIJ

AAN JOUW BRANDING EN WORDT ZICHTBAAR VANAF DE START

 

DURVEN

Geweldig vind ik het om bij jou de kracht te vinden. Jouw eigen ik. Het is zo sterk om jezelf te durven te zijn en in je kracht te staan en dit te vertalen  in sterke antwoorden op wat jouw missie, visie en  ideale klant is.   

BRANDING

Jouw brand is wat mensen over jouw bedrijf zeggen als je er niet bij bent. Dan wil je graag dat je de juiste boodschap afgeeft. Samen zorgen we voor een identiteit die dicht jou zelf blijft.

 

FOTOGRAFIE

Door mijn lens laat ik jou zien hoe mooi je bent, hoe je in je kracht kan staan. Hoe je kan stralen; de echte jij. Vertel jouw verhaal en brand door sterke foto's! Een beleving die je lang bij blijft.

(WEB)DESIGN

De vertaling van jouw dromen visueel in beeld door mooie vormgeving die aansluiten bij je branding en jouw eigen ik. Voor je website, werkboeken en marketinguitingen. 

GRATIS

 

SOULBRAND FOTOGRAFIE BRAINSTORM

Bereid je fotoshoot goed, brainstorm voor en maak een visie bord

LEES MEER

TRAINING ZICHTBAAR VANAF HET BEGIN

Een gratis video training over het vergroten van jouw zichtbaarheid

LEES MEER

WERK MET MIJ

 

MIJN SERVICES

 Je krijgt Lifetime Access.
Nieuwe dingen leren kosten tijd. Soms krijg je nieuwe inzichten, soms heb je gewoon een opfrisser nodig. Daarom kan je je programma’s steeds opnieuw inzien en opnieuw maken. Zonder extra kosten. 

Customer Care.
Ik zie je niet echt als klant. Ten tijde van het traject gaan we samen er tegen aan. En heb je veel mogelijkheden om vragen beantwoord te krijgen. Trajecten met meerdere deelnemers worden professioneel opgepakt door de costumer care van Lady Leaders.

Super samenwerkingen en coaches om jou te begeleiden.
Alleen ga je snel. Dat is zeker waar. Je kan het allemaal in je eigen tempo doen, niemand die op je wacht en je kan het doen waar en wanneer je maar wil. De vrijheid die je hebt bij een onlineprogramma is onbeperkt. Maar als het te moeilijk word dan ben ik er of is er de inzet van de lady leaders community om jouw vragen te beantwoorden, je uitdaagt om verder te denken en je in inspireert om in actie te blijven.

IF YOU DON'T DEFINE YOUR BRAND, OTHER PEOPLE WILL

All Rights Reserved
Copyright © 2018 Sandra Busch inc.

(web)Design, text & Photography Sandra Busch